Agenda

Er zijn talloze evenementen op het gebied van rubber en kunststoffen. Voor evenementen en bijeenkomsten die de partners gezamenlijk en/of afzonderlijk organiseren, ga naar onderstaande buttons.
Rethink agenda NRK agenda PlasticsEurope agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NRK Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

17 januari 2018 om 15:30 - 19:00

Voor de NRK Nieuwjaarsbijeenkomst 2018 is de NRK deze keer te gast in het speciale Circl-paviljoen van ABN AMRO in Amsterdam. De bijeenkomst staat in het teken van Rethink en de circulaire economie.

Meer informatie over het programma en de sprekers volgt later, evenals de mogelijkheid om u aan te melden.

Wat is Circl?
Circl is een nieuw paviljoen aan de Zuidas in Amsterdam. Een plek die ABN AMRO heeft gecreëerd om de opgedane kennis over circulariteit te delen en klanten daar goed over te kunnen adviseren. En verbinding te maken. Met klanten, collega’s, belangstellenden, buurtbewoners, voorbijgangers. Een gebouw dat volgens duurzame en circulaire principes is gebouwd. Circl is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te maken. Veel onderdelen van Circl hebben al een leven achter de rug. Andere grondstoffen – van het hout van de constructie tot het aluminium van de gevelpanelen – kunnen in de toekomst worden hergebruikt. Circl is bovendien een living lab, waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte kan krijgen. Kijk voor meer informatie op de website.

Programma:

Vanaf 15.30 uur ontvangst, het programma start om 16.00 uur.
Van 18.00 tot 19.00 uur netwerkborrel.

Gegevens

Datum:
17 januari 2018
Tijd:
15:30 - 19:00

Locatie

CIRCL
Gustav Mahlerplein 1B
Amsterdam, Nederland