Agenda

Er zijn talloze evenementen op het gebied van rubber en kunststoffen. Voor evenementen en bijeenkomsten die de partners gezamenlijk en/of afzonderlijk organiseren, ga naar onderstaande buttons.
Rethink agenda NRK agenda PlasticsEurope agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NRK Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

17 januari om 15:30 - 19:00

Op woensdag 17 januari 2018 vindt de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van de NRK en PlasticsEurope Nederland plaats; het jaarlijkse netwerkevent voor onze leden en relaties.
Wij willen u van harte uitnodigen voor deze inspirerende bijeenkomst in Amsterdam!

De middag zal in het teken staan van hoe kunststof en rubber kunnen bijdragen aan het reduceren van CO2-uitstoot en de transitie naar een circulaire economie. Han de Jong, chief economist ABN-AMRO bank, zal de economische vooruitzichten 2018 en de gewenste ontwikkelrichting van de rubber- en kunststofindustrie ten aanzien van deze thema’s presenteren.

Daarnaast zal een inspirerende onderneming met duurzame ambities een toelichting geven over hun visie en wat zij verwachten van hun toeleveranciers en andere ketenpartijen.

We zullen deze middag afscheid nemen van Joan Hanegraaf als voorzitter van de NRK. Hij draagt het voorzitterschap over aan Jac. Gofers. De nieuwe voorzitter zal samen met een bestuurslid van PlasticsEurope Nederland, terugblikken op 2017 en vooruit kijken naar de ambities en plannen in 2018.

Tijdens de afsluitende borrel heffen wij met elkaar het glas op het nieuwe jaar en is er gelegenheid om te netwerken.

Programma:

Vanaf 15.30 uur ontvangst, het programma start om 16.00 uur.
Van 18.00 tot 19.00 uur netwerkborrel.

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
15:30 - 19:00

Locatie

CIRCL
Gustav Mahlerplein 1B
Amsterdam, Nederland