Lancering initiatief Rethink

Lancering initiatief Rethink

Het initiatief “Rethink: een nieuwe kijk op kunststof en rubber” is op 19 januari 2017 succesvol gelanceerd tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van PlasticsEurope Nederland en NRK. Met Rethink zet de Nederlandse kunststof- en rubberindustrie een helder beeld neer van onze industrie en de actieve rol die het speelt binnen Nederland en de verduurzaming van onze samenleving. Tijdens de lancering werd een oproep gedaan aan alle leden van NRK en PlasticsEurope Nederland om zich aan te sluiten bij dit initiatief en onze gezamenlijke boodschap mee uit te dragen. Er zijn verschillende instrumenten ontwikkeld om te helpen het juiste verhaal van onze industrie uit te dragen, zoals u op website kunt zien (www.rethinkplastics.nl).

Diverse lidbedrijven hebben al aangegeven actief mee te willen doen met Rethink en aan de slag te gaan binnen hun eigen bedrijf en daarmee de standpunten van onze industrie te verstevigen.

Heeft u interesse in Rethink? Wij maken graag een afspraak met u. Mail naar Petra Ronda en Yolanda Boeters via info@rethinkplastics.nl.

 

Foto van lancering Rethink bij nieuwjaarsbijeenkomst