Uitreiking Rethink Awards 2023: save the date!

Met de Rethink Awards geven de NRK en Plastics Europe het podium aan ondernemers die met hun producten en/of initiatieven bijdragen aan duurzaamheid en de circulaire economie. De innovaties op dit gebied zijn zeer talrijk en dat mag gezien worden! Niet alleen door mensen van binnen de industrie, maar ook daarbuiten. Daarom zetten we deze bedrijven elke twee jaar in het zonnetje met de uitreiking van de prestigieuze prijzen.

Vakjury bepaalt de winnaars

Een vakjury met belangrijke stakeholders uit de rubber- en kunststofindustrie buigt zich momenteel over alle inzendingen en zal de genomineerden en de winnaars in drie categorieën bepalen. De feestelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats aan het slot van de eerste dag van de Kunststoffenbeurs op woensdag 20 september, tijdens de gebruikelijke Rethink-netwerkborrel. De uitreiking vindt plaats op het centrale plein waar ook de Rethink Plastics Expo te bezoeken is. Tijdens de beursdag kan het publiek stemmen op de nominaties die op het plein tentoongesteld worden. Daarmee wordt bekend wie de winnaar van de Publieksprijs is. Er zijn dus in totaal vier prijzen te verdelen!

Save the date!

De nominaties worden begin september bekend gemaakt. Dan kunt u ook alvast noteren wie uw stem verdiend voor de Publieksprijs. Meld u zich aan als bezoeker of exposant voor de Kunststoffenbeurs, dan heeft u automatisch toegang tot de Rethink Plastics Expo en de uitreiking van de prijzen. We zien u graag op woensdag 20 september!

De Rethink Awards worden mede mogelijk gemaakt door:
Logo NRK
Logo NRK
Logo Plastics Europe