Laden Evenementen

Op 19 januari bent u van harte welkom op de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van PlasticsEurope Nederland en NRK. Wij luiden het jaar in met de officiële lancering van ‘Rethink: een nieuwe kijk op kunststoffen en rubber’ en u kunt onder het genot van een hapje en drankje bijpraten met de andere genodigden uit ons netwerk.

In Rethink trekken NRK, PlasticsEurope Nederland én de ledenbedrijven in de branche samen op. Aanleiding voor het initiatief is het feit dat het imago van onze industrie en onze producten steeds meer onder druk staan en we geregeld achter de feiten aanlopen als het gaat om maatschappelijke discussies, standpunten en beeldvorming. Het is moeilijk om als producent, verwerker of branchevereniging het juiste geluid te geven in deze discussies en om het beeld van plastic bij te stellen. Initiatief Rethink gaat de branche helpen het gesprek opnieuw aan te gaan en onze kennis en visie te delen.

Met Rethink krijgen alle leden ook de instrumenten in handen om hier concreet mee aan de slag te gaan. Denk aan een nieuwe Rethink website, factsheets, standpuntbepalingen, ondersteunende communicatiewijzer, beeldmateriaal en een video. Deze instrumenten helpen om het juiste verhaal van onze industrie uit te dragen. Download de flyer voor meer informatie over Rethink.