9 oktober 2017

Toon ook jullie bijdrage aan een circulaire toekomst

Duurzame producten en innovaties geven Nederland toekomst. Ze dragen bij aan verduurzaming, het terugdringen van de CO2-uitstoot, het stimuleren van de circulaire economie of bijvoorbeeld aan de veiligheid en het comfort van mensen. Dat maakt onze industrie zo interessant! En dat verdient meer aandacht!

Op onze website zetten we graag deze bijdragen in de etalage. Hiermee geven we een gezicht aan de nieuwe kijk op kunststof en rubber, over onze industrie en haar producten.

Zijn er binnen jullie bedrijf of organisatie ook van deze duurzame, circulaire, innovatieve en slimme voorbeelden en verhalen, dan horen wie die graag. Door middel van een video, foto, artikel of column, laten we zien waar onze industrie aan werkt, welke ambities en visies jullie hebben met het oog op de toekomst.

Inspirerende verhalen, beeldmateriaal en voorbeelden kunnen gestuurd worden naar Yolanda Boeters, boeters@nrk.nl of Erik de Ruijter, deruijter@nrk.nl. Ook voor vragen hierover kan je terecht bij deze contactpersonen.

Zie voor meer inspiratie zie onze pagina duurzaamheid in de praktijk

Lees ook

  • 25 november 2022

    Kijk presentaties Future Proof Plastics 2022 hier terug

    Hoe gaan we versnellen naar circulaire en klimaatneutrale plastics? Op het 5e Future Proof ...

  • 10 november 2022

    Geslaagde vijfde editie van Future Proof Plastics

    We kijken terug op een geslaagde editie van Future Proof Plastics op 9 november 2022. ...