7 september 2020

Future Proof Plastics 2020: digitaal mét netwerkmogelijkheid

Future Proof Plastics 2020: digitaal mét netwerkmogelijkheid

02-11-2020 | Online Webcast
Na twee succesvolle live seminars, lanceert Rethink vol trots de eerste online editie van Future Proof Plastics. Op 2 november 2020 schuiven elf toonaangevende vertegenwoordigers uit de industrie, het bedrijfsleven, de overheid en NGO’s aan bij tafelheer Maarten Bouwhuis. Zij delen hun visie op de toekomstbestendigheid van kunststof en rubber: voor, ten tijde van een crisis en in de toekomst.

Programma

Hoe gaat deelname in z’n werk?
Met uw persoonlijke link heeft u op 2 november toegang tot de webcast van Future Proof. U kunt uw profiel aanvullen en zien wie er nog meer deelnemen. Via de chat kunt u vragen stellen en contact leggen met andere aanwezigen.

Programma op 2 november

 • 10.15 uur : digitale wachtruimte webcast is geopend
 • 10.30 uur : start seminar Future Proof Plastics, opening door tafelheer Maarten Bouwhuis
 • 10.40 uur : rondetafelgesprekken, afgewisseld met filmpjes, stellingen en interactieve polls
 • 12.00 uur : einde seminar, maar nog de hele middag gelegenheid om via het platform online te netwerken met andere deelnemers

Welke verwachtingen hebben zij over de verduurzaming van de rubber- en kunststofindustrie en haar producten? Inspirerende voorbeelden en mooie initiatieven komen aan bod, net als belemmeringen die het sluiten van de plastic kringloop nu nog in de weg staan.

Het thema van deze editie is: 'Rethink Plastics re-invented'
We slaan met elkaar een brug tussen de ervaringen uit het verleden, de actualiteit van het heden en de uitdagingen van de toekomst!

Meld u nu aan!

Digitaal én toch netwerken met elkaar

De live uitzending vanuit de Fokker Terminal start om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur. Dus log in, bekijk de discussie aan tafel, stel uw vragen, deel uw ervaringen en discussieer mee! Daarnaast kunt u na het event digitaal ‘blijven hangen’ om op een veilige en gezonde manier te netwerken met branchegenoten. Dit is mogelijk via ons speciale interactieve eventplatform.

Mis Future Proof Plastics 2020 niet! Meld u nu aan en woon op een digitale manier het seminar bij.

Wie houden ons de spiegel voor?

Bernard Wientjes (bestuurder/ondernemer), Kim Ragaert (Universiteit Gent), Peter Hein van Mulligen (CBS), Anne Koudstaal (Plastic Road), Patrick van Baal (Friesland Campina), Suzanne Kröger (Groen Links), Eddy van Hijum (Gedeputeerde Overijssel), Jelmer Vierstra (Natuur & Milieu), Sandra Onwijn (ministerie I&W), Mark van Loon (Pipelife) en Mark Vester (SABIC/PCEP) zijn deze dag te gast aan onze rondetafel. De tafelgasten gaan met elkaar in discussie aan de hand van prikkelende stellingen. Daarnaast reageren zij op uitspraken van staatssecretaris Stientje van Veldhoven, Sandra Philippen (ABN AMRO), Diederik Gommers (NVIC), Marjan Minnesma (Urgenda) en Ingrid Thijssen (VNO-NCW). Deze experts zijn voorafgaand aan Future Proof Plastics door ons geïnterviewd. In korte filmpjes geven zij antwoord op vijf vragen.

Tijdens Future Proof Plastics 2020:

 • Bent u online getuige van de discussies aan de rondetafel in de Fokker Terminal.
 • Kunt u via de chat vragen doorgeven voor onze tafelgasten.
 • Horen wij graag uw mening op stellingen in onze polls.
 • Staan er veel extra filmpjes met de reacties van experts voor u online.
 • Is het mogelijk om direct contact te leggen en te netwerken met andere aanwezigen.

Lees ook

 • 18 april 2018

  Rethink in RTL-programma Doe maar Duurzaam

  Your Content Goes Here Your Content Goes Here ...

 • 30 november 2016

  PinKR on Tour

    Partners in Kunststof en Rubber 21 juni 2016 - ON TOUR BIJ SABIC Onder ...